Εμπειρίες Ασθενών


Sona Grigoryan - Αθήνα, Ελλάδα

Πρωτοήρθα σε επαφή με το προϊόν όταν ακόμα λεγόταν Biocol. Η μητέρα μου μού το συνέστησε έδωσε και στο γιο μου για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Προσωπικά άρχισα να χρησιμοποιώ το Penoxal για ένα ατοπικό έκζεμα το οποίο εξαφανίστηκε εντελώς αρκετούς μήνες αργότερα.

Όταν η κόρη μου ήταν 2 ετών υπέφερε συχνά από φλεγμονή των ανώτερων αεραγωγών. Έπαιρνε αντιβιοτικά για αρκετούς μήνες. Όταν ήταν 3 χρονών, αποφάσισα να δοκιμάσω το Penoxal για να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού της. Διέλυα τη δραστική ουσία στο γάλα ή σε άλλα ροφήματα καθώς η ίδια δεν ήταν σε θέση να καταπιεί τα δισκία. Η φυσική άμυνα του οργανισμού της έχει βελτιωθεί σημαντικά και το τελευταίο έτος που δεν παίρνει καθόλου αντιβιοτικά. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε Penoxal και μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για αυτό.


Helena Lorenz - Karlsruhe, Γερμανία

Άρχισα να παίρνω το Penoxal απλά για να το δοκιμάσω για ένα μήνα. Έπαιρνα 2 κάψουλες την ημέρα, γιατί ήθελα να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Μετά από περίπου μια εβδομάδα είχα την αίσθηση ότι είμαι πιο ανθεκτική, πιο δυνατή και πιο ήρεμη. Σε γενικές γραμμές έχω ένα πολύ υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής και ασκούμαι τακτικά, έτσι δεν μπορώ να πω ότι είδα τεράστια διαφορά. Μετά από ένα μήνα σταμάτησα να παίρνω Penoxal, το οποίο ήταν ένα τεράστιο λάθος. Επανεμφανίστηκαν μολύνσεις και ερεθισμοί που είχαν εξαφανιστεί και άρχισα να νιώθω πολύ άσχημα.

Τώρα παίρνω πάλι Penoxal, αλλά αυτή τη φορά 3 κάψουλες την ημέρα. Μετά από περίπου 2 εβδομάδες οι λοιμώξεις μου πηγαίνουν καλύτερα και έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε και το δέρμα μου. Θα ήθελα να συστήσω σίγουρα το Penoxal καθώς βρίσκω τα αποτελέσματα του εξαιρετικά και η τιμή του είναι αρκετά λογική.


Tereza Svobodova - Hradec Kralove, Τσεχία

Άκουσα πρώτη φορά για το Penoxal χάρη από έναν φίλο μου, ο οποίος μου είπε γι 'αυτό. Εκείνος μου το συνέστησε για την πρόληψη του κρυολογήματος και της γρίπης και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου συστήματος. Άρχισα να παίρνω Penoxal τακτικά 5 μήνες πριν και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η αλλεργία μου, που συνήθως δεν εξασθενεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, είναι πολύ καλύτερα. Δεν έχω κάποιο κρυολόγημα ή βήχα. Όταν όλοι βήχουν γύρω μου το χειμώνα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ανοσοποιητικό μου.

Ακόμα και ο 5 ετών γιος μου παίρνει Penoxal. Στις αρχές του Οκτωβρίου υποβλήθηκε σε μια αδενοειδεκτομή, δηλαδή σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των αδενοειδών εκβλαστήσεων. Το Penoxal βοήθησε κι αυτό πολύ και πήγαν όλα καλά. Δεν ήταν κουρασμένος και δεν υπέφερε από πόνο στο λαιμό μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Άντεξε ακόμα και την αναισθησία χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να συστήσω το Penoxal τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Λειτουργεί ως πρόληψη για το κρυολόγημα και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.


Tatevik Arakelyan - Μόσχα, Ρωσία

Έμαθα για Penoxal πριν από 2 χρόνια. Σπούδαζα στο Ωδείο Τσαϊκόφσκι στη Μόσχα για να γίνω τραγουδίστρια της όπερας. Προφανώς, για μια τέτοια καριέρα χρειάζομαι το ανοσοποιητικό μου σύστημα να είναι πολύ ισχυρό. Συνήθιζα να αρρωσταίνω αρκετά συχνά και, γι’ αυτό ο σύζυγός μου μού είπε ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε το Penoxal. Παίρνω ήδη για ενάμιση χρόνο, μία κάψουλα την ημέρα.

Γιατί επέλεξα αυτό το προϊόν ειδικά; Επειδή η σύνθεση του είναι εντελώς φυσική. Θα μπορούσα να πω ότι από την αρχή ξεκίνησα να νιώθω όλο και καλύτερα. Δεν αισθανόμουν υπνηλία τόσο συχνά πια, η κυκλοφορία του αίματος μου έχει βελτιωθεί, δεν αισθανόμουν τόσο κουρασμένη πια και σταμάτησα να αρρωσταίνω όλη την ώρα. Η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι συνάδελφοι μου και οι δάσκαλοι μου όλοι παίρνουν Penoxal. Θα το συνιστούσα σε όσους έχουν προβλήματα υγείας καθώς και προβλήματα με το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που έφτιαξαν αυτό το προϊόν.


Mr. & Mrs. Pavlovi - Hradec Kralove, Τσεχία

Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου έχουμε δοκιμάσει το Penoxal. Κατά την εξέταση του προστάτη του, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο σύζυγός μου είχε ένα νεόπλασμα σε ένα από τα νεφρά του. Ανησυχούσαν ότι το σύνολο των νεφρών θα πρέπει να αφαιρεθεί, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να αφαιρέσουν τον όγκο και να σωθούν τα νεφρά. Οι γιατροί του σύστησαν να πάρει κάποιο προϊόν για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και έτσι άρχισε να παίρνει Penoxal. Άρχισε να νιώθει πολύ καλύτερα, ήταν δραστήριος και δεν έχασε καθόλου την όρεξη του ούτε αισθανόταν ιδιαίτερη κόπωση.

Εγώ πήρα το Penoxal πριν από την εγχείρηση στη κήλη μου και προληπτικά το φθινόπωρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό. Η ουλή από την εγχείρηση επουλώθηκε και δεν κόλλησα καμία ασθένεια το χειμώνα. Και οι δύο συνεχίζουμε να παίρνουμε Penoxal για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα ακόμα περισσότερο.


Mrs Dagmar - Vamberk, Τσεχία

Είχα διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο της μήτρας το 2014. Ο όγκος άρχισε να μεταφέρεται στα αιμοφόρα αγγεία μου. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να υποβληθώ άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ακολουθήθηκε από ακτινοθεραπεία. Η εγγονή μου μού έδωσε Penoxal για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μου και για να αντιμετωπίσω καλύτερα τις δυσμενείς επιπτώσεις της θεραπείας. Έκανα ολική αφαίρεση της μήτρας και των ωοθηκών μου και στη συνέχεια υποβλήθηκα σε ακτινοθεραπεία για τη λεκάνη μου, και πήγα δύο φορές για βραχυθεραπεία. Ένιωθα καλά, δεν ήμουν κουρασμένη, ως συνήθως, και η όρεξή μου ήταν η ίδια. Είχα μόνο ήπια διάρροια στην αρχή. Δεν είμαι σίγουρή πώς θα μπορούσε να αντέξω χωρίς το Penoxal, αλλά νομίζω ότι δεν θα ήταν τόσο «ομαλή» η όλη διαδικασία όσο ήταν τώρα. Τώρα είμαι υγιής ελπίζω, αλλά ο κίνδυνος της επανεμφάνισης του καρκίνου εξακολουθεί να υπάρχει, γι 'αυτό συνεχίζω να παίρνω το Penoxal για να είμαι σίγουρη.


Dagmar Seibertova - Pardubice, Τσεχία

Το 2014 είχα αισθανθεί πολύ κουρασμένη και τελικά υπεβλήθη σε αφαίρεση του θυρεοειδούς αδένα μου. Αργότερα, ωστόσο, η κόπωση επέστρεψε και η μετέπειτα παρακολούθηση αποκάλυψε οζώδες λέμφωμα, εκεί που βρισκόταν ο θυρεοειδής. Έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση ακολουθούμενη από ακτινοθεραπεία. Έπαιρνα Penoxal όλο αυτό το διάστημα και ήμουν πολύ ικανοποιημένη. Οι γιατροί ανησυχούσαν ότι θα έχανα την όρεξη μου και ότι θα είχα απώλεια βάρους.

Όμως, χάρη στο Penoxal έτρωγα κανονικά και ένιωθα καλά. Αυτή τη στιγμή είμαι σε βιολογική θεραπεία η οποία θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια και το σχέδιό μου είναι να παίρνω και το Penoxal παράλληλα.