Ενημερωτικό φυλλάδιο

 

PENOXAL 50mg / 100mg

Συμπλήρωμα διατροφής  (κάψουλα)

To PENOXAL 50mg είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μία πατενταρισμένη ουσία που ονομάζεται Biocol, η οποία είναι μικροβιακής προέλευσης και προκύπτει μέσω μίας βιοτεχνολογικής διαδικασίας πολλαπλών σταδίων που ακολουθείται από την τυποποίηση. Χάρη στη σύνθεσή του και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, ενισχύει την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το προϊόν δεν έχει παρενέργειες, είναι απολύτως μη τοξικό και δεν αλληλεπιδρά με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα.

To PENOXAL 50mg συστήνεται σε περιπτώσεις που σχετίζονται με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συσκευασία: 30, 60 και 120 κάψουλες

Σύνθεση:
Biocol 50mg, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 100mg, μαλτοδεξτρίνη (εσωτερικό), ζελατίνη (κάψουλα).
Βάρος 1 κάψουλα 356 mg.

Το PENOXAL δεν περιέχει συντηρητικά, χημικούς παράγοντες ή χρωστικές.

Ειδικές προειδοποιήσεις:

Το PENOXAL 50mg είναι ανεκτό από τον οργανισμό ακόμα και για μακροχρόνια χρήση και χορήγηση υψηλής δόσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί διάρροια. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, σας προτείνουμε τη μείωση της δόσης.

Δοσολογία:

2 - 4 κάψουλες ημερησίως (50mg) / 1 - 2 κάψουλες ημερησίως (100mg)

Η πρόσληψη του PENOXAL 50mg συστήνεται να γίνεται μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Ειδικές προφυλάξεις:

Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει μια ισορροπημένη διατροφή. Για την διατήρηση της υγείας είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Διατηρήστε επαρκή πρόσληψη υγρών. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω τριών ετών, για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Αποθήκευση:

Διατηρείται σε ξηρό και σκοτεινό χώρο σε θερμοκρασία μέχρι 25°C και μέσα στην αρχική συσκευασία για να προστατεύεται το προϊόν από το φως και την υγρασία.

Διάρκεια ζωής:

Δείτε στο κάτω μέρος της συσκευασίας και στην ετικέτα. 
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο σε μορφή PDF:
PDF  
  Penoxal 50 mg